Eladó Családi ház, Pálfa

#152800053

Eladó Családi ház

4 millió Ft

Pálfa
Alapterület:
62 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Vegyes
Áron alul
Azonnal költözhető
Sürgős
Zöldövezeti

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 986 m2

VÍRUS MENTES !! Akció !!! LEÁRAZVA !!! Ahol Megállt az idő !!! Kedvező Ár !!!!

 VÍRUS MENTES! Akció !!! Csend nyugalom !  LEÁRAZVA !!!Ahol megállt az idő !!!  Kedvező Ár !!!!  Eladó családi ház Felsőrácegres pusztán.

 

   Ahol megállt az idő !!!  Eladó családi ház Felsőrácegres pusztán. Pálfához tartozik Tolna megyében, Paks város és a Sió-csatorna közelében. Sátortetős ház 62 m2 es , telek méret 1986 m2-es, plusz melléképületek . Az ingatlan vidéken újrakezdőknek , hétvégi háznak , kertművelőknek , állattartásra kimondottan alkalmas ! Csend és nyugalom járja át a helyet !

 

A települések két jelentős írót adtak a magyar irodalomnak: Felsőrácegrespusztán született Illyés Gyula és Alsórácegrespusztán nevelkedett Lázár Ervin. „Egy kis közösségben éltem ott, ahol teljesen egymásra volt utalva minden ember, mindenkinek megvolt a maga szerepe, mindenki ismert mindenkit. Már ez adott egyfajta biztonságérzetet, ami egy nagyobb helyen, különösen ma, teljesen hiányzik.

 

A ház vegyes falazatú , Jó állapotban van . Komolyabb felújítást nem igényel . A házba egy 8 m2 es teraszon keresztül jutunk be . A 10 m2 es  előszoba fogad bennünket innen nyílik a spájz 2 m2 es a padlásfeljáró wc 8.5 m2 ,és a konyha 7.7 m2 . A konyhából nyílik  a fürdőszoba 4 m2 es  és a 15.3 m2 es szoba . A szoba mellett egy másik 15.3 m2 es szoba található .

 

A  konyhában és a szobában konvektorok biztosítják a fűtést . Az ingatlan vegyes falazatú . Vastag 55 cm es falak biztosítják télen, nyáron a kellemes hőmérsékletet . A ház jó állapotú festés mázolás után akár be is költözhetünk !

 

 Sok termő gyümölcsfa (19) található a kertben .(Dió ,szilva,alma,megy,cseresznye, őszibarack,mogyorófák) Szépen termő  szőlő, ribizli , eper is kínálja bőséges termését  .Tuják díszítik a kertet és környékét .

 

Megközelíthető a 63-as főútról Vajta felöl , (5 km - Simontornya 7km ,Sárbogárd 25 km,Székesfehérvár 60km ,Dunaújváros 50 km ,Dunaföldvár 40 km ,Paks 30km , Budapest 120km. A kedves kis ház új , szerető gazdára vár !

 

A beköltözés kis belső festés után már is megoldható ! Ne hagyja ki ezt a kedvező akciós ajánlatot , mert nagyon jó lehetőséget halaszt el !!!Segítsetek a megosztásban eladásban !

 

Tippadónak akinek köszönhetően sikerül eladni az ingatlant 1% ot fizetek !!! Keressünk vevőt jó gazdát a háznak !!!
A MEGOLDÁS !!! Ingatlanközvetítés , Ingatlan befektetés ,Ingatlanvagyon értékelés , Ingatlan –Társasházkezelés , Energia Tanúsítvány , Adósságkezelés, Válságmenedzsment , Cégek közvetítése , Eseti védelem , Jogi ügyek Globál Ingatlan Consulting Kft.                      

    Eladási ár  4.000.000 FT !

Elérhetőség : 06 20 552 85 81 , 06 30 266 52 34

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése