Eladó Családi ház, Sárbogárd

#152800063

Eladó Családi ház

26 millió Ft

Sárbogárd
Alapterület:
135 m2
Szobák száma:
nincs megadva
Állapot:
Építési mód:
Tégla
Jó közlekedéssel
Sürgős

Kérjen személyes bemutatást!
Adja meg adatait, és hogy mikor érne rá!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.

Megfelelő időpontok

Hétköznap délelőtt
Hétköznap délután
Hétköznap este
Hétvégén délelőtt
Hétvégén délután
Hétvégén este
Kérés elküldése
1 079 m2
Felújított
Gázkazán
Bevezetve (230 Volt)
Van
Vezetékes gáz
Közműhálózatba bekötve

Akció !!! --- 500.000 Ft - tal !!! !!!NYÁRI AKCIÓ !!!Alkalmi vétel eladó családi ház Sárbogárdon  !!!

 Akció !!!LEÁRAZVA  ---    500.000 - tal !!!!

Eladó  Sárbogárd csendes utcájában , egy 135 m2 es családi ház, 1079 m2 es telken. Az ingatlanon található még egy 21 m2 es műhely egy 26 m2 es tároló.  Az udvar szépen rendezett , parkosított . A kert jól termő gazdálkodásra alkalmas  . A környék csendes, a szomszédok kedves jó emberek!

A ház két bejárattal is rendelkezik . Elöl   egy hangulatos   7.6 m2 es terasz csábít bennünket időtöltésre . Belépve a 13 m2 es konyhába jutunk  innen nyílik egy Wc 1.3 m2 es , 2.2 m2 es spájz ,nappali 9.5 m2 , 8m2 es lépcsőház . A nappaliból egy szoba 7.5 m2 es, garázs 15.4 m2 es és a  9.5 m2 es kazánház nyílik .

Az emeleten a 4m2 es lépcsőházból (előtérből) nyílik 3 szoba 21.3 m2 es , 18.2 m2 es hozzá tartozó  erkély 4m2 es és a hátsó 11.62 m2 es . Itt még a fürdőszoba 6.6 m2 es és az onnan nyíló 2 m2 es Wc található .

A ház belülről praktikus, családias . A fűtést vegyes tüzelésű és gázkazán biztosítja. A szintek külön is fűthetők . Festés,mázolás,átalakítás igény szerint. A lakórész egész jó állapotban van. A ház belülről saját elgondolás szerint könnyen átalakítható, a kisebb terekből nagyobb tereket nyerhetünk egy két fal esetleges eltávolításával.

Szerető gazdái rendszeresen karban tartják és szépítgetik a házat és az udvart  mai kor elvárásai szerint .                                                                                                                      

 Az utóbbi pár évben több milliót költöttek a házra !(külső színezés,terasz burkolás, szigetelés, tetőzsindely) , hogy csak néhányat említsünk .

Az ingatlan Sárbogárd egyik legjobb utcájában található . Csend , nyugalom , biztonság itt alap felszereltség . Bevásárlási lehetőség és buszmegálló pár száz méteren belül .  A központ kb 1 km távolságban .Az ingatlan több generációnak is ajánlott !!!

A település kereskedelmi-vendéglátóipari ellátottsága nagyon jó , a cukrászdától, az éttermekig, a nagykereskedelmi üzletláncoktól a háztartási üzletig, a gépjármű-kereskedéstől, a benzinkútig minden megtalálható. A város fenntartásában több oktatási-nevelési intézmény működik, óvodák, általános iskolák,gimnázium , családsegítő és gyermekjóléti szolgálat . Székesfehérvár 38 km, Dunaújváros 29 km, Budapest 97 km Balaton 40 km távolságra található. A tömegközlekedés megfelelő,vonat és buszjáratok biztosítják a lakosság igényeit .

Aki csendre és nyugalomra vágyik, akkor neki kimondottan ajánlott ez az ingatlan . A kedves kis ház új gazdára vár ! Ne hagyja ki ezt a kedvező akciós ajánlatot , mert nagyon jó lehetőségről marad le !!!

Segítsetek a megosztásban, eladásban ! Tippadónak akinek köszönhetően sikerül eladni az ingatlant 1% ot fizetek  !!!

Keressünk vevőt, jó gazdát a háznak !!! 
Most Kedvező Eladási ár : 26.000.000 Ft

A MEGOLDÁS !!! Ingatlanközvetítés , Ingatlan befektetés ,Ingatlanvagyon értékelés , Ingatlan –Társasházkezelés , Energia Tanúsítvány , Adósságkezelés, Válságmenedzsment , Cégek közvetítése , Eseti védelem , Jogi ügyek Globál Ingatlan Consulting Kft.

Elérhetőség : 06 20 552 85 81 ,  06 30 266 52 34

 

 

Kérdése van?
Adja meg adatait és felhívjuk!

Az Adatkezelési tájékoztatót elolvastam és elfogadom.
Üzenet küldése